Kingsclub Pool

Kingsclub Pool

KingsClub ONE Brugge beschikt over 6, 9-feet wedstrijd pooltafels ! Pool is een zeer geschikt spelletje om gemengd te spelen. Het spel is gebaseerd op techniek en tactiek en hierdoor kunnen de mannen en de vrouwen het 1:1 tegen elkaar opnemen. Dus mannen durven jullie het tegen jullie vrouwen op te nemen?

Reserveer je pool tafel.
050 66 03 21


 

Competitie

Vanaf 2015 kan je je ook inschrijven voor snooker of pool competities !

Snooker
Snooker:
Inschrijven via VSF>>


Pool:
Inschrijven via VPBF>>

 
Kingsclub Pool

Kingsclub Pool competitie

Voor de wat fanatiekere pool spelers is er de mogelijkheid om net als met snooker deel te nemen aan de regionale en landelijke competities. Maar we hebben ook regelmatig leuke tornooien voor de recreanten.
U kunt ook in een van onze wedstrijd teams deelnemen aan de Belgische competitie
Door de 9ft pooltafels kunt op wedstrijdniveau spelen in de spelsoorten 8-ball, 9-ball en Straight-Pool, maar een relaxt spelletje voor de gezelligheid is natuurlijk de basis van een gezellig avondje uit in de KingsClub Brugge.

Snooker

Pool:

spelregels 14-1 klik hier>>

spelregels 8-Ball klik hier>>
spelregels 9-Ball klik hier>>

 

NieuwsKingsclub Boksen

Kingsclub Darts

KingsClub Brugge beschikt nu ook over 4 wedstrijd Dartbanen. Darts is een snel opkomende sport in België. Dit komt omdat wij in België nu de broers Kim en Ronnie  Huijbrechts hebben die in de wereldtop meedraaien. Kim heeft zelfs het afgelopen seizoen aan de Premier League of Darts meegedaan. Daar werken de top 10 beste spelers van de wereld, iedere Donderdag een volledig poule wedstrijd schema af in Engeland.


Darts Kingsclub Brugge

 
Kingsclub Facebook

Volg ons op facebook 

Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis geen enkel event, wedstrijd of promo van de Kingsclub!

Schrijf je hier in!